h1

Google celebra 10 anys

26UTC30UTC09bSat, 27 Sep 2008 17:15:26 +0000UTC 18, 2008

La companyia dels ara milionaris Larry Page i Sergey Brin celebra avui la seva primera dècada d’èxit. Va començar com un joc d’estudiants d’universitat i ara es part de la vida d’infinitats de googlers.

Google, el motor de cerques més important de la xarxa, cumpleix avui 10 anys de donar servei a milions d’usuaris de tot el món àvids d’informació i de temàtica molt variada.

Per bé que es celebra avui l’aniversari, el món googler manté un debat sobre la data exacte que es va obrir el cercador. És una mica confús, però els creadors i directors de Google van decidir posar el logo de l’aniversari a la seva pàgina principal per celebrar amb els seus fidels seguidor que cada dia “naveguen” amb ella.

La companyia Google INC. va ser construïda  oficialment el dia 7 de setembre de 1998, de la mà de L. Page i de S. Brin, dos estudiants de postgrau que havien començat a millorar el seu cercador BackRub. El cercador va ser bautitzat amb el nom de Google, per després expandir-se i crear nous serveis com ara: el Gmail, el Google Maps, Google Adsense, etc.

Depent de les fonts, diuen que avui es la data exacte però no n’estic massa segura. Si m’equivoco, doncs m’hauré equivocat ^^.

Font de la informació

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: